Ioana-Cuzino.net

Viorica de la Clejani și-a dorit o fată cuminte pentru Fulgy, dar uite pe cine a pus mâna băiatul ei

Viorica de la Clejani a declarat în repetate rânduri că-și dorește o noră cuminte care să fie gospodină și să țină cu casa. După ce și-a schimbat look-ul, Fulgy parcă are magnet la femei.

Mezinul familiei, Fulgy, s-a pozat alături de sexy dansatoarea maneliștilor, Larisa Bercea. Focoasa brunetă nu își ascunde deloc formele voluptoase. Într-o salopetă plasă, cu sfârcurile puțin acoperite, Larisa Bercea apare la pieptul lui Fulgy.

Lui Fulgy nu-i merge rău deloc, schimbă mașinile ca pe șosete și se afișează cu cele mai tari bombe sexy. Băiatul Clejanilor are lipici la fete, dar mai trebuie să treacă de gura Vioricăi.

Fulgy a picat examenul de bacalaureat. După contestație, băiatul Clejanilor a reușit să obțină la Istorie o notă şi mai mică faţă de cea iniţială. El reuşise să obţină prima dată 5,85 la Limba și Literatura Română, iar în urma contestației a primit 6,15, la Istorie de la 4.35 a ajuns la 4.10, iar la Geografie nota 3,7.

Larisa Bercea, după ce a cunoscut celebritatea ca dansatoare la bară participând la un concurs de talente, a devenit una dintre cele mai curtate animatoare de la noi, cluburile întrecându-se să o aibă pe scena lor pentru prestațiile ei încărcate de senzualitate. Iar acest lucru, așa cum l-a și recunoscut focoasa dansatoare exotică, i-a adus banii și faima necesară pentru a-și asigura un trai mai mult decât decent.