Ioana-Cuzino.net

Victor Slav despre Andreea Mantea: „Ne potrivim”

De cand s-a despartit de Bianca Dragusanu, Victor Slav se afla sub atentele priviri ale celor care se intreaba daca nu cumva exista ceva intre el si colega sa, Andreea Mantea. Desi cei doi au fost, in mare parte, evazivi, un comentariu-doua mai scapa, totusi. Drept dovada este ceva ce a spus Victor Slav chiar ieri despre cat de bine se potriveste cu Andreea Mantea. „Noi de obicei avem costume. De obicei nu ne intrebam unul pe altul, dar ne potrivim.

Avem un simt, o chimie si eu cand simt sa ma imbrac in negru ea se imbraca in rosu. Cand simt sa ma imbrac in rosu, ea se imbraca nu in alb. Nu imi place rosu-alb”, a spus Victor Slav, la o emisiune TV. Exista, deci, chimie, un simt si o „potriveala”, dar oare cat de departe poate ajunge aceasta conexiune dintre Andreea Mantea si Victor Slav? Ramane de vazut! Despre cei doi colegi s-a tot zvonit ca ar putea fi mai mult decat prieteni. Nu doar curiosii si presa sunt cei care sustin aceste lucruri, existand chiar vedete care ii vad impreuna!

„Mi-am pierdut cuvintele cand vine vorba de el, dar da, daca el este disponibil sa stii ca si eu sunt, Victor… ce sa mai! Te astept. Sa stii ca am terminat Psihologia, te ajut cu un sfat. Cred ca bine nu ii este, desi parerea mea si a lumii din jur este ca el o sa ramana cu Andreea Mantea. Nu profesional. Asa vorbeste toata lumea din anturaj, nu sunt in masura sa imi dau cu parerea”, a declarat Denisa Despa. Nici Victor Slav, nici Andreea Mantea nu prea par sa aiba noroc in dragoste. Victor Slav a divortat deja o data de Bianca Dragusanu, de care tocmai ce s-a despartit din nou. Andreea Mantea a avut o iubire cu nabadai cu Cristi Mitrea, tatal fiului ei, David. Dar si cei au ajuns sa o ia pe drumuri diferite. Acum, tot ce ii mai leaga sunt cei doi copii pe care ii au cu respectivii fosti.