Ioana-Cuzino.net

Victor Slav a recunoscut ce se intampla acum in familia lui. De ce micuta Sofia nu mai locuieste impreuna cu mama ei?

Victor Slav si Bianca Dragusanu au impreuna o fetita superba. Micuta Sofia, in varsta de 3 anisori este mandria parintilor ei. Desi Victor si Bianca au ales sa mearga pe drumuri separate in viata, cei doi au o relatie buna, de dragul copilului lor.

„Este incredibil si fascinant pentru mine cum un copil atat de mic poate fi atat de empatic. Exista intre noi o conexiune foarte puternica (…) Incerc sa o vad cat de des pot si imi permite timpul. Ea sta la bunica ei acum, asa ca ori ma duc eu acolo, ori vin ele aici, destul de des.

‘As prefera mai des, dar in momentul de fata pentru ea este bine sa locuiasca acolo, deoarece nu exista poluare, mananca sanatos, legume si fructe din curte. La gradinita, va veni la Bucuresti. Dar acum e in mediul perfect pentru dezvoltarea ei. Din ce am observat, se aplica vorba ca fetele sunt mai apropiate de tati.

Acum Sofia este mica, dar vorbim, povestim… Suntem foarte apropiati, vine catre mine cand are o problema, ma percepe ca pe un protector si, recunosc, ma topesc de dragul ei, ma emotioneaza teribil.”, a povestit Victor Slav.

Loading...

Prezentatorul TV a vorbit si despre cum a reusit sa aiba o relatie lipsita de conflict cu fostele femei importante din viata lui.
„Sunt un om civilizat, cu coloana vertebrala. Este de bun-simt ca, daca am avut o relatie cu cineva, daca avem si un copil impreuna, sa ne respectam. Daca doi oameni nu mai sunt impreuna, nu sunt vinovati cei din jur. Ne-am despartit civilizat, am discutat deschis despre asta, avem un copil impreuna care ne uneste.”, a mai spus el.

Loading...