Ioana-Cuzino.net

Vica Blochina, declarații neașteptate despre Victor Pițurcă, tatăl băiețelului său

Vica Blochina a avut o relație de ani de zile cu Victor Pițurcă și au împreună un băiețel, pe Edan. Vedeta mărturisește însă, că nu s-a văzut niciodată îmbrăcând rochia de mireasă. Mai mult, aceasta a vorbit despre relația dintre fiul ei și tatăl acestuia.

„Nu m-aş vedea niciodată căsătorită. Dacă voiam, mă măritam, dar în niciun caz cu un român. Acum, cu alegerile, deşi nu am nicio treabă cu politica, am înţeles că românii nu ştiu să respecte femeia.

E un calvar să fii femeie în România. Dacă încerci să scoţi puţin capul eşti înjurată, huiduită. M-a oripilat ce s-a întâmplat. Bărbaţii uită că au şi ei mame. E o problemă cu educaţia”, a declarat Vica Blochina, pentru Ok! Magazine.

Vica Blochina a vorbit și despre relația pe care o are în prezent cu tatăl copilului său, Victor Pițurcă. „Relaţia cu Piţi este foarte bună. Mă consider norocoasă din acest punct de vedere.
Copilul chiar are tată, au o relaţie foarte frumoasă. Tot respectul pentru el şi familia lui. Îl iubesc foarte mult pe Edan. Se duce cu drag acolo”, a mai spus Blochina pentru OK.