Ioana-Cuzino.net

Veste senzațională! Prezentatoarea știrilor este însărcinată

O prezentatoare TV de la Antena 1 este însărcinată, iar sarcina a fost ținută, până acum, la secret. Vedeta va naște peste câteva luni, iar cei care o urmăresc ”pe sticlă” au sesizat, la un moment dat, că a apărut o schimbare fizică vizibilă.

Ionela Lucan, prezentatoarea Observatorului de la ora 16.00 se pregătește să devină mămică, iar fericirea i se poate citi pe chip de fiecare dată când apare. Nu se ştie, încă, în câte luni este însărcinată jurnalista şi nici sexul viitorului copil, însă bucuria vedetei este, firește, extraordinară. “Am văzut ca ai burtica de mămică, te apreciez mult şi îmi ești foarte dragă, Superbă, sarcină uşoară, Ione🤗”, au scris două dintre prietenele sale virtuale pe pagina de Instagram a Ionelei.

“Sunt extrem de încântată și nerăbdătoare să aduc în casele telespectatorilor noștri cele mai bune știri și abia aștept întâlnirea cu ei, de luni până vineri, de la ora 16.

Mă simt responsabilă pentru ora pe care ei o vor petrece în față televizoarelor, sper, cu mult drag, ca și până acum, când la Observatorul orei 16, îi aștepta colega mea, Mihaela Călin.Îmi era dor de pupitrul știrilor, acolo unde eu mi-am început carieră de jurnalist, în urmă cu 10 ani, că prezentator al Observatorului de Cluj.

Apoi am descoperit adrenalină jurnalismului de teren și am devenit corespondent pe Eveniment pentru Antena 1 București”, a declarat Ionela Lucan atunci când a devenit prezentatoarea Observatorului, în luna iunie a acestui an.