Ioana-Cuzino.net

Unul dintre aceste 4 cupluri nu mai este de actualitate

i-a acuzat soțul de violență domestică, iar acum poate, în sfârșit, să deschidă sticla de șampanie. Bianca Rus a devenit, oficial, femeie liberă. După un mariaj care nu a rezistat nici doi ani, cunoscuta cântăreață a divorțat înainte de Crăciun

“Desface căsătoria din culpa exclusivă a…”

Cu doar câteva zile înainte de Crăciun s-a încheiat, oficial, mariajul. Astfel că Bianca Rus este singură! Nu o mai leagă absolut nimic de cel pe care-l alinta Giani. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, decizia instanței.

“Admite în parte acţiunea. Admite cererea reconvențională. Desface căsătoria încheiată între părţi la data de …, înregistrată sub nr. … în registrul de stare civilă al Consiliului Local Sector 4 București, din culpa exclusivă a reclamantului-pârâtului. Dispune revenirea soției la numele purtat anterior căsătoriei, acela de «Rus». Obligă reclamantul-pârât la plata către pârâta-reclamantă a sumei de 3.100 lei cu titlu de cheltuieli de judecată”, au stabilit magistrații de la Judecătoria Sectorului 3 București.

Astfel, după nici doi ani de căsnicie, Bianca Rus și Antonio Luigi Gottschling au divorțat! Motiv de satisfacție maximă pentru cunoscuta cântăreață care, după ce s-a măritat, ar fi trăit, potrivit propriilor mărturii, un adevărat calvar alături de bărbatul alături de care era convinsă că nu se va despărțit tot restul zilelor.

Episoadele violente invocate de Bianca Rus

De-a lungul ultimelor luni, Bianca Rus a susținut că Giani ar fi agresat-o și că se teme pentru viața ei. Așa că le-a cerut judecătorilor un ordin de protecție, invocând tot felul de episoade violente.

”Totodată, reclamanta a precizat că a fost operată la stomac și pârâtul știa că, prin aplicarea loviturilor în această zonă a corpului, îi provoacă dureri foarte puternice, motiv pentru care, din cauză că a început să vomite foarte des, medicul i-a prescris un tratament pentru calmarea durerilor. Arată aceasta că, la data de 06.12.2018 s-a prezentat la INML pentru constatarea leziunilor suferite, urmând ca certificatul medico-legal să fie emis pe data de 24.12.2018.

De asemenea, reclamanta a învederat instanței faptul că pârâtul a amenințat-o cu publicarea în ziar a unei fotografii compromițătoare, în care aceasta apare într-o postură intimă, cu scopul de a o denigra public.
Arată reclamanta că pârâtul este o persoană foarte violentă, fiind sancționat deseori de organele de poliție, iar în ceea ce privește actele de agresiune exercitate asupra acesteia, arată că la data de 04.08.2018 a depus la Secția 8 de Poliție o plângere penală împotriva acestuia pentru săvârșirea infracțiunii de lovire și alte violențe, iar la data de 21.11.2018 a formulat o nouă plângere împotriva pârâtului pentru săvârșirea infracțiunilor de loviri și alte violențe și furt între rude, având în vedere că, la finalul lunii octombrie, acesta i-a sustras bijuteriile personale”, se arată în actele depuse la dosar.