Ioana-Cuzino.net

Una dintre cele 4 cunoscute vedete din imagine este însărcinată

Indrăgita Oana Cârmaciu, actrița care o interpretează pe Ioana în serialul Sacrificiul trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei! Vedeta este însărcinată în 6 luni și s-a întors cu mari emoții pe platourile de filmare.

Este sezonul graviduțelor, în showbiz! Actrița din serialul Sacrificiul, Oana Cârmaciu este însărcinată pentru prima dată și deja a ajuns în al doilea trimestru al sarcinii. Vedeta de la Antena 1 s-a întors pe platourile de filmare, iar pentru că este într-o situație delicată, scenariul serialului a fost schimbat în funcție de evenimentele din viața ei.

Despărțire cutremurătoare în showbiz! Vedeta spera la o NUNTA, dar se pare că s-a înșelat! Si-au spus ADIO dupa 3 ani
Despărțire cutremurătoare în showbiz! Vedeta spera la o NUNTA, dar se pare că s-a înșelat! Si-au spus ADIO dupa 3…
Astfel, Ioana, personajul pe care îl interpretează, rămâne și ea însărcinată, astfel că actrița trăiește la cote maxime bucuria, atât în viața reală, cât și pe platourile de filmare. Pentru libertatea.ro, Oana Cârmaciu a făcut primele declarații despre sarcină.

Actrița a mărturisit că sarcina nu a fost planificată, dar se bucură de faptul că va fi o mămică tânără, exact așa cum și-a dorit mereu. Mai mult, Oana Cârmaciu a dezvăluit pentru sursa citată că se simte bine, iar sarcina nu i-a pus mari probleme. Cum știm cu toții că orice graviduță se confruntă cu pofte, actrița a declarat că în cazul ei, nu prea există situații limită în care cere diverse lucruri de mâncare, la 4 dimineața.

Loading...

„Sarcina n-a fost ceva plănuit. Am spus de când mă știu că îmi doream să fiu o mamă tânără și la un moment dat chiar am specificat vârsta de 26 de ani. Dar atunci aveam 6 ani și părea că nu știu ce spun. Realist vorbind, credeam că voi avea un copil undeva după 30 de ani, imediat ce voi fi pregătită.

Însă toate lucrurile minunate care mi s-au întâmplat până acum au venit neanunțate, așa că nu pot decât să fiu foarte fericită. Fiecare zi e o experiență nouă și interesantă și am fost suficient de norocoasă încât să sufăr foarte puțin pe parcursul sarcinii până acum. Nu am făcut victime în jurul meu, nu merge nimeni la 4 dimineața după un fruct pe cale de dispariție care poate crește doar într-o pădure tropicală pentru că eu nu pot trăi dacă nu-l mănânc în acel moment. Cât timp am mereu ceva dulce prin casă, toată lumea e în siguranță. În rest, nu am renunțat la nicio activitate pe care o aveam și înainte” a declarat Oana Cârmaciu, pentru sursa citată.

„Cât despre Ioana, personajul pe care îl interpretez în Sacrificiul, a rămas gravidă datorită mie, nu cred ca era în plan, dar n-am primit reclamații, pare fericită cu ce i se întâmplă. Așa am deschis un nou capitol și în viața ei și a multor oameni din jurul ei” a mai completat actrița de la Antena 1.

Loading...