Ioana-Cuzino.net

Un sofer roman de TIR a fost prins cu „maimuta” la cutia de viteze. Romanul a fost prins in Anglia, iar raspunsul acestuia a amuzat pe toata lumea

Un sofer roman de TIR a fost prins cu „maimuta” la cutia de viteze. Romanul a fost prins in Anglia, iar raspunsul acestuia a amuzat pe toata lumea, acesta spunand ca „maimuta” este de la Gradina Zoologica.

„Ieri, un sofer roman care circula cu un camion inmatriculat in Bulgaria, in zona centurii ocolitoare a Londrei (A2 cu M25) a fost oprit de DSVA. In timpul controlului politistii au vazut ca acest camion este de mai bine de 9 ore in pauza si la un moment dat au auzit zgomote ciudate in zona impulsorului de pe cutia de viteze.

Un politist mai curios, aruncand o privire in spatele camionului, a descoperit o „maimuta” legata de conationalul nostru langa cutia de viteze, care manipula timpii de condus si odihna. Luat la intrebari, colegul nostru a declarat ca nu stie de unde a sarit „maimuta” pe impulsor si ca probabil ar fi luat-o cu o saptamana in urna, la o cursa cu baloti de paie descarcata la gradina zoologica din Londra.”

Pentru aceasta fapta soferul a fost amendat cu 4000 de lire sterline si pus sa-si