Ioana-Cuzino.net

Un român care a îngrijit o Italiancă s-a trezit putred de bogat. Averea COLOSALĂ primită moștenire

Un român de 47 de ani, care a avut în grija sa pe Paula Fagarazzi, de 56 de ani pentru mai bine de un deceniu s-a trezit peste noapte putred de bogat, după ce femeia care a decedat i-a lăsat o avere colosală.

Conform ro.blastingnews.com, șase milioane de euro, atât va moșteni George Dobre, după ce Testamentul femeii, atacat în instanță de rudele ei (o verișoară și o mătușă) a rămas valabil în fața judecătorilor din Veneția, românul devenind singurul moștenitor al averii.

Doi ani a durat procesul în urma căruia magistrații au decis că testamentul femeii este clar și fără echivoc. Dobre, fost îngrijitor personal al Paulei Fagarazzi, a devenit, între timp, apropiat al acesteia. Presa italiană vorbește chiar de o posibilă legătură amoroasă între cei doi, așa cum susțin jurnaliștii de la nuovavenezia.gelocal.it

Judecătoarea Giuliana Galasso a fost cea care a decis, în numele legii, fără drept de recurs, ca toate bunurile și averea defunctei Paula Fagarazzi să treacă în numele românului George Dobe, cel care și-a petrecut ultimii 15 ani alături de femeie.