Ioana-Cuzino.net

Un frizer din Husi a gasit acest om al strazii scotocind prin gunoaie. L-a luat acasa si i-a facut o schimbare completa de look. Ireal cum arata cersetorul acum

Marin Lila, un frizer din Husi, este implicat activ in viata localitatii si incearca sa rezolve foarte multe cazuri sociale. Zilele trecute, frizerul a facut un gest de omenie fata de un om al strazii, iar acesta este un semn evident ca normalitatea se afla foarte aproape de noi, numai ca, din cauza altor probleme cotidiene, nu reusim sa ne dam seama de asta.

Marin Lila a intalnit un om fara adapost si a luat hotararea de a-l ajuta dupa ce a vazut ca acesta cotrobaia prin gunoaie. L-a luat acasa si a decis ca este nevoie de o schimbare… de look.

Ajuns la domiciliul frizerului, bãtranul s-a spalat, a primit haine noi, curate, ba a fost si barbierit. Rezultatul il aratã pe omul strazii cu cel putin 10 ani mai tanãr, curat si…nimeni nu ar spune ca este una si aceeasi persoana cu barbatul care – cu putin timp inainte – cauta printr-un tomberon. Frizerul Marin Lila a declarat ca astfel de oameni necajiti merita macar o mangaiere sufleteasca, iar oamenii nu ar trebui sa treaca, indiferenti, pe langa ei.

“Nu putem trece pe langã o persoana si sã fim indiferenti! Chiar dacã ei sunt asa cum sunt, meritã o mangaiere sufleteascã. Atat am putut face pentru el astãzi! Dumnezeu e mare si are grijã de toatã lumea”, a declarat Marin, conform vremeanoua.ro.