Ioana-Cuzino.net

Un barbat din Olanda si-a crescut cei sase copii in pestera, deoarece credea ca vine sfarsitul lumii

n barbat si copiii sai au fost gasiti intr-o pestera aflata pe terenul unei ferme izolate din Olanda, transmite RTBF. Potrivit primelor informatii obtinute de anchetatori, barbatul si-a dus cei sase copii in pestera deoarece crede in sfarsitul iminent al lumii.

Inca nu s-a stabilit cu exactitate de cand familia s-a mutat in pestera, dar se pare ca este un interval destul de mare de timp deoarece copiii, cu varste intre 16 si 25 de ani, nu stiau ca mai exista si alti oameni pe lume.

Despre ciudata familie s-a aflat abia ieri cand un tanar de 25 de ani a intrat intr-un bar din Ruinerwold. Barbatul parea complet dezorientat si a fost chemata politia.

Aceasta a aflat astfel de ferma izolata unde, in spatele unui sifonier, au descoperit o scara care ducea la pestera unde se aflau tatal si ceilalti cinci copii ai sai. Barbatul suferise un atac cerebral in urma cu cativa ani si era imobilizat la pat.

Loading...

Familia nu avea contacte cu lumea exterioara si traia din ce producea o capra si o gradina de legume. Vecinii nu-i cunosteau personal. Unul dintre ei credea ca ferma este locuita de o singura persoana. Deocamdata nu se stie nimic despre mama copiilor.

Tatal de 58 de ani a fost arestat si refuza sa coopereze cu autoritatile astfel ca deocamdata nu se stie cu certitudine ce s-a intamplat.

Loading...