Ioana-Cuzino.net

Un bărbat a încercat să înduplece familia Cristinei Țopescu să nu o incinereze. Omul e dispus să contribuie la cheltuielile de înmormântare

Cristina Țopescu va fi incinerată. Asta e decizia familiei ei care, astfel, spun apropiații, îi va respecta vedetei de televiziune dorința împărtășită apropiaților. Astăzi, înainte ca trupul ziaristei să fie preluat de familie de la Serviciul de Medicină legală (SML) Ilfiov, un bărbat a încercat să le înduplece pe rudele ziaristei să nu o incinereze, ci să o înmormânteze creștinește.

Bărbatul – care nu s-a dus direct la fratele Cristinei, ci a preferat să-și facă cunoscută intenția prin intermediul preotului Bisericii ”Sf. Mina”, din incinta IML ”Mina Minovici” -, a spus că este dispus să aloce o sumă de bani familiei ca aceasta să renunțe la a o incinera pe ziaristă. ”Vorbiți, părinte, cu ei și convingeți-i să nu o incinereze, ci să o îngroape creștinește”, i-ar fi spus enoriașul preotului în care îți pusese toate speranțele.

Bărbatul voia să sprijine financiar familia Cristinei cu 8.000 de lei Omul, credincios practicant, s-a oferit să sprijine financiar rudele Cristinei Țopescu cu 8.000 de lei, în cazul în care banii ar putea constitui o problemă în calea organizării unei înmormântări creștinești.

Apropiați ai Cristinei Țopescu spun că a existat o discuție între preotul lăcașului de cult al IML-ului și fratele vedetei de televiziune, dar că acesta din urmă nu a renunțat la a-și incinera sora, motivând că dorința surorii lui ar fi ca cenușa să-i fie aruncată în mare. Tot în rândul apropiaților Cristinei circulă ș i informația că nici mama ziaristei a nu ar fi de acord cu incinerarea. Cristina Țopescu va fi incinerată mâine la Crematoriul Uman Vitan Bârzești.

Loading...
Loading...