Ioana-Cuzino.net

Un bărbat a fost arestat după moartea lui Cornel Galeș

Cornel Galeș și-a pierdut viața pe 1 decembrie, într-un accident rutier, în Spania. El se afla în mașină cu alți doi prieteni, unul care acum se află în comă și al doilea care dispăruse.

Polițiștii din Spania au reușit să-l găsească pe bărbatul care se afla în mașină cu Galeș în momentul accidentului, și care a fugit de la fața locului: „Se pare că pe cel dispărut l-au găsit și este arestat”, a declarat Doina Belu, nașa lui Galeș.
Foarte probabil, bărbatul se afla la volanul mașinii în momentul accidentului, acesta fiind și motivul, cred anchetatorii, pentru care a fugit.

Trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș va fi adus în țară pe data de 10 decembrie. Fosta lui iubită, Viviana Mantoiu, a plătit 3.700 de euro, reprezentând cheltuielile pentru transportul sicriului la București.

Cum a murit Cornel Galeș

Loading...

Tragedia a avut loc pe o autostradă care leagă orașul Torrent de Valencia, iar cel care conducea mașina era de fapt un prieten de-a lui, Sorin, care a pierdut controlul mașinii din motive necunoscute și s-au răsturnat.

Apropiații impresarului sunt șocați însă de un alt fapt. Și-anume presentimentul pe care acesta l-a avut chiar înainte de accident. „Repeta obsesiv că el vrea să fie îngropat lângă Ileana, iar eu îi întrebam ce l-a apucat, că mai are de trăit, și el spunea: Nu! Nu! Vreau să ajung lângă Ileana după ce mor, acolo să mă îngropați”, a povestit un amic de-a lui Galeș.

Loading...