Ioana-Cuzino.net

Ultimă oră: Ion Iliescu este internat în continuare în spital.

Ion Iliescu se află în spital de două zile. Fostul președinte al țării se află sub atenția medicilor de la Spitalul Elias din Capitală. El va rămâne în cotinuare internat. Oficialii spitalului au transmis faptul că Ion Iliescu se simte mai bine față de ziua precedentă.

„Evoluţia stării de sănătate a lui Ion Iliescu este azi (sâmbătă – n.r.) una uşor favorabilă. A făcut şi câţiva paşi, după ce vineri a stat numai în pat. Va rămâne în continuare aici, sub atenta observaţie a medicilor”, au precizat, pentru Mediafax, surse medicale.

Ion Iliescu a avut probleme de sănătate în trecut
Fostul președinte al României a ajuns și la sfârșitul lunii mai la spital și a fost internat timp de o săptămână. La acel moment, el făcuse febră și nu se simțea deloc bine, motiv pentru care a fost transportat la Spitalul Elias din Capitală.

Ion Iliescu are 89 de ani și, la începutul lunii aprilie a acestui an, a suferit o intervenție chirurgicală pe cord din cauza unor probleme cardiace mai vechi. Operația a fost declarată un succes, iar el părea sănătos tun după ce a fost externat din spital, însă problemele de sănătate au reapărut.

Ce se întâmplă cu Ion Iliescu
Ion Iliescu a suferit o intervenție chirurgicală la începutul lunii aprilie a acestui an. Operația a fost declarată un succes, iar el părea sănătos tun după ce a fost externat din spital, însă acum trece din nou prin momente grele din cauza stării precare de sănătate.

Guturaiul l-a doborât și Ion Iliescu ajunsese la spital cu febră mare. El se afla la Spitalul Universitar de Urgență Elias din București la începutul lunii iunie. Fostul președinte are 89 de ani și are montate șase stenturi la inimă. Ultima operație a fost efectuată la Paris. Tuburile de plastic sau de oțel au rolul de ajuta vasele blocate de colesterol să transporte sângele.