Ioana-Cuzino.net

Ultim moment! Șoc, un preot a fost văzut în față salonului în care Mario Iorgulescu se luptă cu moartea?! Ce se întâmplă cu fiul șefului LPF după ce i-au cedat organele! ”Toată lumea din familie se roagă”

Momente teribile pentru Mario Iorgulescu! Fiul șefului LPF se află internat în stare gravă la Spitalul Elias din Capitală după ce duminica trecută a fost implicat într-un grav accident de circulație, care s-a soldat cu moartea unui bărbat în vârstă de 34 de ani.

Ce spun medicii despre situația lui Mario Iorgulescu
Sâmbătă, surse din spital au dezvăluit că lui Mario Iorgulescu i-au cedat organele și medicii au decis să îl treacă imediat pe dializa, întrucât rinichii tânărului nu mai funcționau. „Starea lui este gravă și toată lumea din familie se roagă să își revină”, au dezvăluit persoane de la față locului pentru WOWbiz.ro.

Situația delicată a tânărului a fost confirmată și oficial, conform Antena3. ”Referitor la starea de sănătate a pacientului Mario lorgulescu, internat în spitalul Elias, facem următoarele precizări: contuzia pulmonară are o evoluție lent favorabilă, cu ameliorarea parametrilor respiratori și scăderea consecutivă a necesarului de asistare ventilatorie. Leziunile peretelui toracic sunt încă în perioada de consolidare, necesitând repaus și analgosedare; anastomozele digestive consecutive rezecțiilor impuse de leziunile intestinale sunt de asemenea în perioada de vindecare, dar riscul de fistulă anastomotică persistă”, au arătat reprezentanții Spitalului Elias.

Mario Iorgulescu, în stare critică! Un preot a fost văzut la spital. Ce făcea părintele în clinică?
În concluzie, în ciuda faptului că mulți merg pe informațile conform cărora Mario Iorgulescu ar fi plecat pe picioarele lui de la locul accidentului, ei bine, nu este deloc așa, iar lucrurile par chiar a se complica și mai tare.

Este evident că Mario Iorgulescu este în stare critică. Mai mult decât atât, azi de dimineață, câțiva aparținători de la Spitalul Elias au avut un șoc în momentul în care au văzut un preot în fața intrării care duce spre salonul în care se află Mario. Aceștia au povestit că părintele se afla în zonă, dar au specificat, totuși, că nu știau dacă el ar fi fost chemat de familia Iorgulescu sau mai era vreun alt pacient în situație gravă laTerapie Intensivă.