Ioana-Cuzino.net

Traian Basescu a fost fotografiat langa o blonda superba, la un restaurant din Bruxelles. Cum arata cand se intoarce cu fata

Jurnalistul Dan Bucura a publicat azi pe contul lui de Facebook mai multe fotografii in care apare Traian Basescu, la o terasa din Bruxelles, in compania unei femei blonde. Conform postarii, este vorba despre fotografii facute acum cateva zile.

Pe masa la care stau cei doi se vad pahare cu vin, iar fostul presedinte al tarii, in prezent europarlamentar, fumeaza o tigara electronica. Femeia, care poarta o rochie rosie, eleganta, se numeste Casiana Enache si, precizeaza Bucura, este angajata la Parlamentul European.

Casiana Enache este din Pitesti si are o fetita de sase ani. Inainte de a lucra la Parlamentul European, a fost insotitoare de zbor.

Internautii care au comentat la postarea lui Dan Bucura au remarcat asemanarea izbitoare dintre Casiana si Elena Udrea, personaj despre care s-a zvonit ca ar fi avut o idila cu fostul sef de stat.

In aceasta seara, insa, fostul sef de stat a fost invitat la Digi 24, pentru a vorbi despre ultimele evenimente de pe scena politicii, care au dus la caderea Guvernului, dar si despre candidatul PMP la prezidentiale, Theodor Paleologu.