Ioana-Cuzino.net

Tatal ei e celebru, dar a „scapat-o din mana”. Asa arata inainte sa se schimbe radical, sa se pozeze indecent si sa ia droguri. Imagini dureroase cu tanara de acum

Ales Kafelnikov, in varsta de 19 ani, este fata rusului Evgheni Kafelnikov, jucatorul de tenis cu doua titluri de Mare Slem castigate.

Desi este la inceput de drum, Ales si-a lansat deja cariera in modeling, fiind deja cunoscuta pentru aparitiile ei curajoase.

Tanara are insa cateva probleme: ar fi dependenta de droguri si s-ar fi distantat de relatia cu familia ei, potrivit gsp.ro. Presa din Rusia noteaza ca fostul tenismen s-ar simti vinovat pentru ce i se intampla fiicei lui.

„Am esuat ca tata. Nu mai pot tine asta in mine, sunt exact asa cum nu trebuia sa fie un parinte. Am nevoie de ajutor”, a scris Yevgeny pe Twitter.

Scandalul dintre Ales si tatal ei ar fi inceput mai demult. „Da, e adevarat. Nu mi-am vazut tatal timp de doua luni, dar nu pentru ca nu-l iubesc. Am nevoie de timp sa ma regasesc, vreau sa ma inteleg, sa imi gasesc drumul in viata”, a scris modelul.