Ioana-Cuzino.net

Surpriză! Andra Măruță chiar e însărcinată?! A apărut cu burtica pe scenă, la ultimul concert

Surpriză! Andra Măruță chiar e însărcinată?! A apărut cu burtica pe scenă, la ultimul concert.

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Au doi copii frumoși și… cu siguranță, își mai doresc unul. În ultima vreme, au tot existat zvonuri conform cărora Andra Măruță ar fi din nou însărcinată. Iar ultima ei apariție… dă de bănuit!

La ultimul concert pe care l-a avut, Andra s-a afișat pe scenă cu o burtică… suspectă. În ciuda faptului că era îmbrăcată în negru, fanii au observat burtica proeminentă a artistei. Rămâne de văzut dacă Andra este sau nu însărcinată.

Andra și Cătălin Măruță, zece ani de căsnicie
La prima lor întâlnire, Andra nu-l vedea pe Cătălin Măruță ca pe bărbatul cu care să-și petreacă toată viața. Scânteia însă a apărut în 2005, când s-au revăzut la o emisiune. Prezentatorul TV mărturisea că a fost uimit să descopere cât de matură era Andra în ciuda faptului că avea doar 19 ani.
”Mi-am dat seama că are tot ce-mi doresc la o femeie. Îmi aduc aminte cum a fost mutatul. Când eu stăteam în garsoniera mea, Andra stătea cu părinții în București și tot plănuiam să locuim împreună. Când m-am întors de la muncă, Andra era acasă și foarte hotărâtă. Cu un geamantan, o veioză și un tablou”, povestea, în urmă cu ceva timp, Cătălin Măruță.