Ioana-Cuzino.net

Suma exorbitantă pe care a scos-o Oana Zăvoranu din buzunare pentru o pereche de botine

Oana Zăvoranu nu se uită la bani atunci când își dorește cu ardoare un lucru. Ei bine, acum, bruneta a scos din buzunare o sumă exorbitantă pentru… o pereche de botine.

Nu este niciun secret faptul că Oana Zăvoranu este o femeie de succes. Dovada stă în faptul că bruneta își permite să se răsfețe inclusiv cu orice obiect de lux la care visează peste noapte. Ultima achiziție a vedetei constă în două perechi de botine. Iar pentru o singură pereche, Oana Zăvoranu a scos din buzunare… 1000 de euro

Două branduri pe care le plac mult, la care mi-e mereu greu să mă decid… așa că mi-am întrebat gemeneii și au zis : IA-LE PE AMÂNDOUĂ…😋😋😋 Pe amândouă, AM ZIS !… și m-am ‘supus’ cumințică 😎😎😎… că așa fac eu, ‘ mă supun’ mereu cuminte și ascultătoare când vine vorba de ‘gemenii‘ mei interiori ♓️♓️♓️🤪🤪 Voi ce-ați fi făcut? Prea multe alegeri, prea multe branduri… și toate astea cool, scumpe rău 🧐🧐🧐”, a scris Oana Zăvoranu, pe Facebook.

Sume colosale și pentru întreținerea corporală

La cei 46 de ani, Oana Zăvoranu nu îşi arată deloc vârsta, arată incredibil de bine, însă are plăteşte o avere pentru întreţinerea corporală. Vedeta a mărturisit în nenumărate rânduri că nu îi place să meargă la sală, nici la capitolul alimentaţie sănătoasă nu excelează, însă de la saloanele de înfrumuseţare nu lipseşte.!

„Sunt mai norocoasă, noi arătăm mai bine decât arată generațiile de acum. Nu m-aș da pe una de 20 de ani. Dacă te duci în cluburi, ies de-a bușilea. Unde sunt petrecerile alea frumoase? Unul din secretele mele este că n-am fumat, n-am băut, nu m-am drogat niciodată. Nu țin dietă, acum m-am îngrășat, am 56 de kilograme.

Merg la tratamente faciale și corporale, de trei ori pe săptămână. Pe lună dau 10.000 de euro, vopsit o dată pe săptămână, tratamente, creme. Pielea cu timpul mai pierde din colagen și elasticitate. Trebuie să investești în tine. E pielea afurisită pe mine, nu se zbârcește pe mine”, a declaratOana Zăvoranu la Xtra Night Show.