Ioana-Cuzino.net

Știrea momentului în showbiz-ul românesc

Lili Sandu şi iubitul ei, Silviu Tolu, se iubesc de câţiva ani şi au declarat amândoi că îşi doresc foarte tare un copil. Recent, o imagine pe care vedeta a postat-o pe reţelele de socializare, a stârnit curioziatea fanilor, care, susţin că burtica este una de gravidă.

Cu un tricou oversize, Lili Sandu afişează o burtică suspectă şi nu este exclus să fie însărcinată. Mai ales că în ultima vreme a tot mărturisit că i s-a dezvoltat instinctul matern şi se roagă să rămână gravidă.

„Aș da orice pentru a avea un copil. Fetiță. Îmi doresc o fetiță, îmi doresc mult. Dar când o vrea Dumnezeu! Mi-aș dori mult de tot. Au trecut anii, simt din ce în ce mai mult dorința de a… Nu e o neapărat o împlinire. Dar am dezvoltat puternic instinctul matern. Râd cu Silviu: Hai să ne grăbim, să facem un copil, că e nebunie cu parenting-ul, facem bani, e nebunie pe Instagram”, a mărturisit Lili Sandu în cadrul unei emisiuni TV.

„Felicitări o mămică frumoasă/ Felicitări sarcina ușoară!/ Felicitări pentru sarcina! O mămica binecuvântata/ Esti gravida? Nu stiam! Super! Ma bucur, sa fii mama e ceva minunat, unic!/ Se vede o burtica😍!!!!???? Felicitări!💓„, sunt doar câteva dintre comentariile apărute la imagine.