Ioana-Cuzino.net

Starea lui Mario Iorgulescu s-a agravat. Rinichii lui au cedat

Vești noi despre starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu. Situația fiului lui Gino Iorgulescu este destul de gravă și pare că starea sa s-a agravat în doar în câteva ore.

Situația s-a agravat în cazul fiului președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal. Rinichii lui Mario Iorgulescu nu mai funcționează cum trebuie, iar medicii de la Spitalul Elias au decis că trebuie să fie conectat la aparate, pentru ca rinichii lui să poată fi ajutați în mod artificial, potrivit Antena 3.

Rinichii lui Mario Iorgulescu au încetat să mai lupte, iar cadrele medicale au decis că este nevoie de dializă pentru ca tânărul să fie ținut în viață. În plus, se pare că starea lui de sănătate este una delicată.

Mario Iorgulescu se află internat la Spitalul Elias din Capitală de o săptămână, în urma unui accident grav pe care l-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminica trecută, pe șoseaua Chitilei.

Sțmbătă apăruseră noi informaţii cu privire la starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu, după ce tânărul a fost implicat într-un accident rutier. Din păcate, se pare că medicii de la Spitalul Elias au fost nevoiţi să-l bage pe dializă.

Potrivit evz.ro. organele tânărului în vârstă de 24 de ani au început să cedeze, iar medicii l-au băgat pe dializă. Starea lui este critică și riscul de deces a crescut fulminant.