Ioana-Cuzino.net

Sotia unui cunoscut fotbalist de la noi si-ar fi inselat barbatul cu doi barbati si a mers la o emisiune celebra de la noi sa-i ceara iertare. Ce s-a intamplat dupa aceea intrece orice imaginatie

Povestea fostului fotbalist al lui Dinamo, Claudiu Dragan, e una desprinsa din filme. Sotia lui, Helga, l-ar fi inselat cu doi barbati.

In 2005 Helga Dragan se ducea la „Din Dragoste” pentru a-i cere iertare sotului ei, Claudiu Dragan. Ea l-ar fi inselat cu doi barbati. Dragan nu a venit in emisiune, dar ulterior, cu toate ca era putin probabil, cei doi s-au impacat.

Acum, la 14 ani distanta, Claudiu Dragan a rememorat acele momente.

„Nu mi-a fost usor in acea perioada. A fost o perioada neagra, peste care am trecut greu. Atunci, Lutu mi-a fost aproape si a fost foarte important pentru mine. Ma facea sa rad.

Nu mi-a placut ca sotia s-a dus la emisiune. Se uitau si parintii, erau departe de mine si nu intelegeau prin ce trec. Dar s-a terminat cu bine. Sunt fericit, am un baiat de 11 ani.
Sfatul meu pentru tineri? Sa fie foarte, foarte atenti. Notorietatea si banii atrag foarte multe lucruri negative. Inclusiv prieteni falsi, nu doar fete care vin ocazional pentru ca ai faima si bani”, a declarat Dragan la GSP LIVE.

Ea a spus ca a fost violata, un acuzat sustine ca l-a inselat pe Dragan

Helga i-a spus, dupa 8 ani de relatie, lui Dragan ca un barbat a violat-o, in timp ce o alta varianta este ca ea l-ar fi inselat pe cunoscutul fotbalist, care atunci evolua la Universitatea Craiova.

„Eu si Claudiu am dorit sa vindem o masina. Am apelat la acest Raoul, fratele Lidiei Niculescu (n.r. fosta sotie a lui Claudiu Niculescu), pentru ca stiam ca se ocupa cu asa ceva. Apoi, a incercat sa ma santajeze. Mi-a cerut 1.000 de euro comision de vanzare. I-am zis sa astepte sa vina si Claudiu, care era la meci, la Timisoara. El mi-a zis sa-i dau fara sa stie Claudiu, dar nu puteam. Atunci, Raoul Popa si prietenul lui, Gabriel Vasile, mi-au dat cateva palme, un pumn in cap si m-au amenintat. A fost santaj”, spunea atunci Helga.

In acelasi timp, unul dintre cei acuzati sustinea ca femeia l-a chemat la ea acasa. „Nu cred ca as putea viola o femeie. Nici nu ma pot gandi! Se tinea dupa mine si dupa Raoul. In prima seara a fost cu el, iar in cea de-a doua cu mine. Nu am stiut de acest lucru decat dupa aceea. M-a socat si pe mine cand am aflat ca fusese si cu Raoul! Nu mai scapam de ea. M-a invitat la ea. Pot descrie lenjeria intima in care defila in fata mea. Cand am cunoscut-o mi-a zis ca e divortata. A facut-o de buna voie. Abia cand Raoul a amenintat-o ca ii spune barbatului sau, a spus ca a fost violata de noi doi”, sustinea Gabriel Vasile, potrivit gsp.ro.

Dates of the carnival in Basel 2019
Claudiu Dragan este, in prezent, director sportiv la UTA Arad. De-a lungul carierei de fotbalist, a evoluat, printre altele, la Rapid Bucuresti, Dinamo, UTA si Universitatea Craiova.