Ioana-Cuzino.net

Soţia lui Gigi Becali, apariţie de film la nunta Teodorei. Rochia Luminiţei Becali, admirată de toţi invitaţii

Luminița Becali a avut grijă să aibă o vestimentație aparte, dat fiind evenimentul extrem de important la care a luat parte. Desigur că nunta Teodorei trebuia să fie perfectă, așa că ținutele socrilor mici nu puteau fi oricare.

Soția lui Gigi Becali, apariție spectaculoasă la nunta Teodorei
Opulență la nunta fiicei finanțatorului FCSB. La așa renume…nici nu se putea ca invitații să nu aibă apariții deosebite. Întreaga familiei Becali s-a pregătit intens pentru momentul în care Teodora și-a unit destinul în fața domnului cu alesul inimii. Cununia civilă a avut loc la doar o zi distanță de cea religioasă, motiv pentru care invitații s-au „bătut” în vestimentații care mai de care mai elegante și scumpe. Latifundiarul a ales să meargă pe mâna lui Alexandru Ciucu, renumit pentru costumele spectaculoase pe care le creează. La același designer a apelat și mirele, Mihai Mincu. Bineînțeles că tocmai soacra mică nu putea să lipsească din topul ținutelor de gală de la nunta Teodorei.

„Pentru ziua nunții fiicei sale, Theodora, George Becali a ales să comande un costum cu revere din mătase dintr-o țesătură specială: negru mat cu dungă mov închis, cu un discret efect de strălucire. Vesta, din același material, este la două rânduri, cu șase nasturi, același model pe care îl poartă de obicei. Mihai Mincu va avea trei ținute pentru acest eveniment: un costum bordeaux cu vestă la două rânduri și nasturi aurii pentru cununia civilă, iar pentru cununia religioasă a ales un smoking ivoire cu revere din mătase și vestă neagră din cea mai prețioasa mătase brocart.”
Alexandru Ciucu

Luminița Becali a strălucit
Luminița și celelalte două fiice ale acestora au ales rochii lungi, demne de covorul roșu. Alexandra și Cristina au strălucit în rolul de domnișoare de onoare. Soția finanțatorului FCSB a decis să nu schimbe prea multe, astfel că a urmat rețeta de la cununia civilă: o rochie lungă, lejeră, din voal și câteva inserții pretențioase.

Loading...
Loading...