Ioana-Cuzino.net

Soţia lui Adrian Minune, apariţie spectaculoasă la o petrecere! Transformarea ei este uriaşă! Nu o mai recunoşti! FOTO EXCLUSIV!

Soţia lui Adrian Minune, apariţie spectaculoasă la o petrecere! Transformarea ei este uriaşă!

Soţia lui Adrian Minune, Cati Simionescu, este o prezenţă discretă care a stat mereu în umbra celebrului ei partener de viaţă. Asta nu înseamnă însă că protagonista noastră nu este o femeie puternică.

Jumătatea îndrăgitului artist a reuşit să-şi ţină mereu familia unită în momente grele, iar de ceva timp liniştea şi fericirea s-au aşternut peste cei dragi ei.

Ei bine, deşi nu a fost niciodată genul de reprezentantă a sexului frumos care să-şi petreacă toată ziua în saloanele de înfrumuseţare, înainte de evenimentele importante Cati Simionescu se pregăteşte temeinic şi străluceşte la braţul soţului ei.

Soţia lui Adrian Minune, apariţie spectaculoasă la o petrecere! A atras toate privirile!
Iar la ultima petrecere, unde a fost naşă de botez, partenera de viaţă a lui Adi Minune a atras toate privirile. A purtat o rochie elegantă, provocatoare, iar sufletul ei pereche nu şi-a luat niciun minut privirea de la ea.

Adrian Minune şi soţia lui au botezat-o, zilele trecute, pe micuţa Ingrid Katherina Maria, fetiţa cunoscutului designer de lenjerie intimă Cristina Oae. Botezul fastuos a fost găzduit de un centru de evenimente de lux şi a reunit o mulţime de celebrităţi din România.