Ioana-Cuzino.net

Sorin Ovidiu Balan, anunt SOCANT despre Dinca… “A fost anuntat ca Alexandra a sunat la 112”

Jurnalistul Sorin Ovidiu Balan a facut un anunt surprinzator despre Gheorghe Dinca. Acesta nu a ezitat si a lansat mai multe acuzatii dure la adresa oamenilor legii. Realizatorul TV a facut dezvaluiri de-a dreptul socante in emisiunea „Editie Speciala” de la Antena 3. „Nu s-a intamplat nimic pentru ca este o increngatura. Degeaba incearca sa ne prosteasca, este o serparie care trebuie stirpita.

Sorin Ovidiu Balan, anunt surprinzator despre Gheorghe Dinca

Si va fi. In zilele urmatoare vor fi niste arestari. Lucrurile incep sa se contureze. Vor sa ne spuna ca Dinca este un fel de lup singuratic ca sa se protejeze reteaua. Vreau sa va aduc aminte un lucru pe care vad ca toata lumea l-a uitat. Tatal Alexandrei a primit mai multe telefoane. Joi, a doua zi dupa rapirea Alexandrei, omul a primit mai multe telefoane de pe mai multe numere.

Foarte important este telefonul de la 10.30, unde i se spune ceea ce stim ca e foarte bine fiica lui, si-a gasit iubitul si urmeaza sa plece la munca in Belgia. S-a stabilit ca telefonul a fost da de Dinca, care face baletu cartelelor in Craiova. Asta a fost unul din telefoanele importante. Al doilea este dat vineri, 26 iulie, la ora 7 dimineata. O alta voce spune cam acelasi lucruri.

Loading...

“A fost anuntat ca Alexandra a sunat la 112”

Vineri, la Dinca, se desfasura de o ora perchezitiile. Dinca nu putea suna. Cine a sunat la ora 7, cand se facea perchezitie. Acela care a sunat si la fel ca si Dinca, au numit-o pe Alexandra, Mihaela. Nimeni nu-i spuneau Alexandrei, Mihaela. Am gasit vecini care acum au aflat. De unde stie Dinca, de unde site a doua voce ca Alexandra Macesanu se mai numeste si Mihaela, in conditiile in care fata nu avea buletinul. (…)

Dates of the carnival in Basel 2019
In conditiile, de unde situ? De la cineva care are acces la datele de stare civila. Cine are? Cel care l-a anuntat pe Dinca ca fata a sunat. Daca luati orele cand a vorbit cu domnul Pistol, Dinca cu trei sferturi de ora nu avea cum sa ajunga. Dinca a fost anuntat de cineva care are acces si la 112, si la datele de stare civila. La starea civila se paote ca raman urmele in calculator”, a declarat Ovidiu Balan.

Loading...