Ioana-Cuzino.net

Simona Halep, UMILITA de Ion Tiriac: „Bai, fato, du-te, bai, acasa…

Ion Țiriac și Simona Halep au o legătură strânsă de prietenie, dar afaceristul a dezvăluit că lucrurile dintre cei doi nu sunt mereu roz și că nu ezită să o critice pe sportiva care a ocupat în trecut locul 1 în clasamentul WTA. Ion Țiriac a făcut publice două dialoguri dure cu Simona Halep din ultima perioadă, anunță ziare.com.

Ion Țiriac, discuții aprinse cu Simona Halep la US Open și Wimbledon

Managerul din umbră al Simonei Halep a dezvăluit că a avut o discuție aprinsă cu Simona Halep după meciul din primul tur de la US Open 2019, atunci când a învins-o pe Nicole Gibbs în trei seturi, scor 6-3, 3-6, 6-2. „Eu o bruschez din când în când, dar asta e natura mea, nu am cum să mă schimb. Știi care e nenorocirea? La sportul ăsta totdeauna am dreptate”, a spus Ion Țiriac pentru SportEd Talks. Afaceristul a relatat și dialogul purtat cu Simona Halep.

Ce au discutat cei doi înaintea finalei de la Wimbledon 2019

Al doilea episod a avut loc la Wimbledon, acolo unde Simona Halep a câștigat trofeul în 2019. ”Dacă mă întrebi pe mine de ce a câștigat Wimbledon îți spun că nu știu”, a început Ion Țiriac. Acesta a continuat și a explicat ce i-a transmis Simonei după meciul din turul 2: „Bai, fato, du-te, bai, acasa! Sau daca ramai intra pe teren si mori acolo!„

Mai mult, discuțiile aprinse au continuat și înaintea finalei dintre Simona Halep și Serena Williams, când sportiva din România i-a spus că îi este frică să intre pe teren.

Simona Halep: Domnu’ Țiriac, vai de mine, mă bate asta iară!
Ion Țiriac: Auzi, hai să facem o treabă! Du-te și ia avionul de la aeroport și du-te acasă! Tu ești în finala de la Wimbledon. Știi ce înseamnă să fii în finală? Te duci acolo și mori pe teren!

Simona Halep: Păi cu publicul?
Ion Țiriac: Care public?
Simona Halep: Da domnu’ Țiriac dar asta a fost de o sută de ori acolo, scrie fanatik.ro