Ioana-Cuzino.net

Si-a presimțit SFARSITUL! Dany a refuzat să plece de acasă: ”I-a spus soției lui că…

Fiul lui Gino Iorgulescu, șeful Ligii Profesioniste de Fotbal, a provocat un groaznic accident de circulație, în urma căruia și-a pierdut viața un tânăr de 24 de ani care muncea din greu să-și întrețină cele două fetițe.
Soarta face că în dimineața fatidică acesta se întorcea de la un priveghi, un eveniment nefericit la care nu și-ar fi dorit să meargă, însă a acceptat într-un final pentru ca familia să nu se supere familia pe el.

Brigada Rutieră a Capitalei a anunțat că duminică dimineață, în jurul orei 03.00, un șofer în vârstă de 24 ani, respectiv Mario Iorgulescu, care se deplasa pe Șoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanța, a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens și s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani.

După impact, ambele mașini au ieșit de pe carosabil, iar prima dintre ele a luat foc la compartimentul motor. În accident a murit șoferul din cel de-al doilea autoturism, în vreme ce Mario Iorgulescu, cel care a provocat accidentul, a fost rănit grav și transportat la Spitalul Elias.
“A ajuns în stare gravă, este victima unui accident rutier cu o contuzie abdominală şi toracică forte, cu hemoperitoneu, adică sânge în burtă, s-a intervenit chirurgical de urgenţă azi-noapte, operaţia a avut ca scop controlul sângerării, adica hemostaza, e în stare gravă, dar stabilă deocamdată.
Este în Terapie Intensivă, nu este conştient, este intubat şi ventilat mecanic“, a declarat Silvius Negoiţă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias.

De precizat că Mario era la volanul unui bolid extrem de puternic, Aston Martin, nou-nouț, care ar fi atins 240 de km/oră, potrivit martorilor care au văzut blocat acul vitezometrului, imediat după impact.
Dany Vicol, victima care circula cu un Audi vechi, pe celălalt sens de mers, nu a mai avut nicio șansă. Tânărul a fost efectiv strivit în urma impactului. Soarta face că acesta se întorcea, culmea, de la un priveghi, iar în spatele mașinii lui se aflau alte rude care l-au însoțit și au asistat șocate la această tragedie.