Ioana-Cuzino.net

Si-a cumparat o masina la mana a doua, o luase foarte ieftin, dar ce a gasit ascuns in portiera l-a lasat fara cuvinte. A pus imaginile pe Facebook, dar apoi le-a sters imediat. De ce le-a sters si ce a gasit

Dupa ce a auzit ca e posibil sa faci o afacere buna cumparandu-ti masina din cele confiscate de politie si scoase la licitatie, un barbat, care a dorit sa ramana anonim, si-a achizitionat si el un astfel de chilipir.

In momentul in care captuseala interioasa a unei usi s-a rupt, a crezut ca e ceva normal pentru o masina mai veche, si a decis sa o repare singur, sau macar sa incerce. Dar de indata ce a indeparat panoul de plastic, a observat ca era ceva ciudat ascuns in spatele lui. Asa ca a tras de el si a fost surprins sa vada o geanta neagra care fusese ascunsa in noua lui masina!

A luat geanta si a dus-o in casa pentru o inspectie mai atenta. Inauntrul gentii erau sapte pachete atent si meticulos infasurate in banda adeziva. Ce putea fi inauntru?

Omul a cojit atent un colt al unui pachet si a fost socat sa vada ca in pachet era un teanc de bani, in bancnote de 10 dolari! A continuat operatiunea, si a vazut ca intr-un alt pachet erau bancnote de 20 de dolari.

Nu a dezvaluit care a fost suma totala care a fost gasita sau ce a facut cu banii, dar e usor de banuit ca a gasit cateva mii de dolari. Povestea a aparut in 2013, atunci cand barbatul a postat online imaginile pentru a-si arata descoperirea. De atunci a devenit virala. Totusi, de atunci el a sters toate imaginile pe care le postase si orice l-ar fi putut lega de descoperirea banilor. Dar noi stim ca internetul nu uita… Putem presupune ca, din aceste motive, barbatul a pastrat banii. Tu ai fi facut la fel daca tu ai fi fost cel care i-a gasit?