Ioana-Cuzino.net

Serban Huidu, atac josnic la adresa Irinei Rimes: “Nu mai suport! E o…

Nu este o noutate faptul ca Serban Huidu da frau liber gandurilor pe retelele de socializare, insa de aceasta data fostul prezentator a luat in vizor unii artisti care locuiesc in Romania si provin din Republica Moldova. Huidu a atacat-o josnic pe Irina Rimes, despre care spune ca este “o inchipuita ce uraste barbatii“.

”Nu stiu daca e doar obsesia mea, dar nu mai suport piese muzicale pline de versuri neintelese, inefabile si cantate de ”intelepti” di pesti Prut”. Am difuzat, in urma cu multi ani, pentru prima data in Romania la un post de radio important, Carla’s Dreams. Acum pe toate posturile sunt motani fara voce (The Motans, n. red.), Irine (Irina Rimes, n. red.) inchipuite si care urasc barbatii, Stam (Mark Stam, n.red.) ala de dracu’ il intelege.

Bre, gata, ce e mult strica. Iar voi sunteti in exces. Marile case de productie muzicala se ghideaza dupa ce le cer cacaciosii de la radio. Fara sa inteleaga ca e exact pe dos. Cel mai bun exemplu il aveti aici: eu am avut curaj sa difuzez Carla’s Dreams cand nimeni nu dadea doi bani pe ei“, a scris Serban Huidu pe retelele de socializare.

In urma comentariilor primite la postare, carcotasul a tinut sa precizeze: ”Si pentru fanii ce nu au inteles nimic din postarea anterioara, am o melodie ce imi place mult de la Carla’s. Credeti ca a ajuns la vreun radio? Nu. Ca nu are pastile si nici heroina. Versurile ce impresioneaza adevaratii semidocti”.