Ioana-Cuzino.net

Scene inimaginabile in localitatea Aninoasa din Dambovita! Ce a gasit un satean, in urma cu putin timp, pe o strada din comuna

Panica intr-o comuna din Dambovita. Un proiectil periculos a fost descoperit, miercuri dimineata, chiar pe carosabil. La fata locului a ajuns o echipa de pirotehnisti, care a izolat zona si a cerut localnicilor sa evite deplasarea.

Din primele date, proiectilul periculos a fost gasit in pamant, de angajatii unei societati comerciale care executau lucrari in partea carosabila din comuna Aninoasa. Acestia decopertau strada pentru a fi asfaltata si au atins obiectul periculos cu o cuva a utilajului.

Proiectilul a fost ridicat de pirotehnisti

Autoritatile au fost alertate si proiectilul a fost scos de pirotehnisti. Accesul a fost interzis pentru ca ar putea fi vorba despre o bomba.

“Echipa pirotehnica de la ISU «Basarab I» Dambovita a intervenit pe Strada Valcea din comuna Aninoasa pentru ridicarea unui proiectil exploziv calibrul 152 mm gasit in timpul lucrarilor de asfaltare a strazii. Elementul de munitie a fost ridicat si transportat in vederea depozitarii si distrugerii ulterioare intr-un poligon specializat”, a transmis purtatorul de cuvant al ISU Dambovita.