Ioana-Cuzino.net

Scandal în ziua în care Cristina Țopescu a fost condusă pe ultimul drum. Ștefan Bănică, acuzat de un fost coleg: „I-a făcut viața un calvar!”

Moartea Cristinei Țopescu a adus multă suferință în sufletele apropiaților săi. Mai mult decât atât, după tragicul eveniment ies la iveală lucruri neștiute din viața regretatei artiste. Una dintre cunoștințele fostei prezentatoare TV face acuzații incredibile.

Costin Mărculescu a făcut acuzații grave la adresa lui Ștefan Bănica Jr. după ce a aflat de decesul Cristinei Țopescu.

“A murit inegalabila jurnalistă și om de televiziune Cristina Țopescu, fata celebrului Cristian Țopescu. Cineva a spus acum la TV că nu a venit nimeni să îi aprindă o lumânare. Să vină să îi aprindă colegul meu Ștefan Bănica Junior, care atunci când erau iubiți, în anii 1993, a bătut-o de zeci de ori, inclusiv în public,ca și pe Nadia Comăneci și toate celelalte iubite și sotii”, a postat actorul care a jucat alături de Ștefan în filmul Liceenii.
Reacția fanilor nu a încetat să apară. Costin Mărculescu a fost aspru criticat pentru mesajul pe care l-a publicat în mediul online.
„Costine, ce-ai fumat frate…Nu judeca viețile altora, că nici a ta nu-i una de apaudat”, i-a scris un cunoscut lui Mărculescu.

Fierbe lumea interlopă! Tatăl lui Bebino rupe tăcerea:
CANCAN.RO
Fierbe lumea interlopă! Tatăl lui Bebino rupe tăcerea: „S-a tăiat singur ca să..”
„Nu fumez nimic, ăsta este adevărul, iar viața mea da, este de aplaudat. Nu VĂ mai băgați în seamă”, a raspuns imediat, vizibil deranjat de comentariul amicului său, Costin Mărculescu.

Loading...

„Crezi tu că era momentul să faci asemenea postare…? Oricum, e irelevant ce spui tu acum..”, i-a scris altcineva actorului.

“Da. Lumea trebuie să știe adevărul”, a mai postat Mărculescu.

Cum a aflat mama Cristei Țopescu de moartea jurnalistei
Zilele trecute, vecina ei a postat pe rețelele de socializare un document audio prin care a povestit cu lux de amănunte cum este, de fapt, Cristina Țopescu și, de asemenea, cum a aflat mama ei că a murit.

”Mama Cristinei a aflat de moartea ei (n.red a Cristinei Țopescu) de la televizor. S-a aflat de la 112 pentru că noi nu am anunțat pe nimeni. Este inuman să afle așa”, a spus prietena Cristinei Țopescu.

Loading...