Ioana-Cuzino.net

S-a urcat cu fiica ei intr-un taxi la Constanta. Cele doua au avut o cursa linistita, insa cand s-au oprit au avut parte de socul vietii lor. Femeile au chemat imediat politia – VIDEO

Un taximetrist din Constanta a incercat sa pacaleasca doua cliente care avusesera o cursa de 7 kilometri. Acesta le-a cerut 70 lei. Pornirea la Constanta costa 2,61 lei, iar kilometrul – de la 1,89 lei in sus. Taximetristul in cauza avea kilometrul la un cost de 2,61 lei.

El a cerut cu nerusinare intai 70 lei pe cursa, spunand ca pornirea este 30 lei, apoi a inceput sa coboare pretul, cand fata l-a luat la bani marunti.

Mama tinerei a incercat sa-si convinga fiica sa-l lase in pace, dar tanara n-a vrut sa lase lucrurile asa: „Lasa-l, mama, nu mai… “. „Ce, lasa-l!?“, a fost indignata fata care a amenintat ca va chema Politia si ii va face reclamatie.

Prins in fapt soferul a plecat injurandu-le pe femei. Video-ul a fost postat pe pagina de Facebook Info Trafic 24. Internautii o felicita pe tanara pentru atitudine, spunand ca aceasta este purtarea corecta in cazul incare te confrunti cu un escroc.

Loading...

#Taxi #Mizerie 🚖O mămică din Constanța a filmat această întâmplare, în care, taximetristul de la City-Parc, practică preturi incorecte și ilegale. Pe mașină are afișat pornirea de 2,61 ron.Conform spuselor clientei, au circulat aproximativ 7 km (după gps), iar taximetristul a cerut 64 ron, ulterior 70 ron, pentru cursă. Tariful per kilometru este de 2,61 ron. Șoferul acestui taxi este recidivist și are un comportament violent.

Publicată de Info Trafic 24 pe Miercuri, 28 august 2019

Loading...