Ioana-Cuzino.net

Gina Pistol a arătat tuturor ce cadou i-a făcut Smiley

Gina Pistol şi Smiley trăiesc de mai bine de doi ani o poveste de dragoste, însă de nu de multă vreme au început să îşi asume public şi să se afişeze împreună. Cei doi sunt foarte fericiţi şi nu este exclus ca în curând să ne dea vestea cea mare.

Acum, Gina se află în Asia, acolo unde filmează noul sezon din Asia Express şi a arătat tuturor ce cadou i-a făcut Smiley. Vedeta a postat un filmuleţ pe pagina sa de Instagram, iar la gât purta un lănțisor care are atașat de el un zâmbet, făcând referire la Smiley (n.r. zâmbet). „Pe acesta l-am primit de la iubitul meu, sper să fie ultimul, să nu mai aibă și altele”, a spus Gina pe reţelele de socializare.

„Dacă mă cere de soață înseamnă că o să-i port numele”

La un moment dat, Gina Pistol a vorbit, deschis, despre nunta cu Smiley. Vedeta ne-a mărturisit că ar fi dispusă să renunțe la numele ”Pistol” și să ia numele soțului, după căsătorie. Mai în glumă, mai în serios, în viitor nu este exclus ca blondina să se prezinte cu numele de… Gina Maria.

”Dacă bărbatul meu mă cere de soață înseamnă că o să-i port numele. (…) Cred că unul dintre lucrurile pe care omul de lângă mine le preferă este că am simțul umorului. Sunt mai glumeață de fel. Tot timpul fac glume, mai tâmpite, mai puțin tâmpite. Dar să spunem că eu sunt o femeie pasională”, declara Gina Pistol

Smiley și Gina Pistol formează un cuplu din martie 2017, însă au fost extrem de discreți cu aparițiile în public. Totuși, recent, artistul a confirmat faptul că are o legătură cu o femeie, pe care o consideră ideală pentru el. “Cred că femeia cu care sunt e cea ideală”, a spus Smiley.