Ioana-Cuzino.net

S-a căsătorit în mare secret,

S-a căsătorit în mare secret, iar după ce a trecut cununia și s-a bucurat de fericitul moment alături de sufletul său pereche, au decis să facă totul public. Andreea Mantea a primit chiar astăzi vestea. Cunocuții miri au fost copleșiți de numărul mare de mesaje.

Andrei Țârdea, fostul iubit al prezentatorei Andreea Mantea, s-a căsătorit în secret

Andrei Țârdea, unul dintre bărbații cunoscuți cu care Andrea Mantea s-a iubit, a devenit bărbat însurat! El și partenera sa de viață, Corina, s-au prezentat în fața ofițerului stării civile în urmă cu o săptămână, după care a urmat o petrecere intimă, unde au venit doar câțiva apropiați, la Palatul Mogoșoaia. De curând, mirii au dat vestea frumoasă și au primit mii de felicitări.
“Casa de piatra și multa fericire. ❤️ 🎉🎉🎉Multă binecuvântare 🙏 ❤️”,“Casa de piatra! Va iubesc pe amandoi! 💝💞🎉 sa fiti fericiti! 😘😘😘🤗🤗🤗”, “Casă de piatră! Fericire și înțelegere!🤗🎉❤️” sunt doar trei dintre numeroasele comentarii primite de miri pe paginile lor de Facebook.

Cununia civilă a celor doi vine după ce în 2017, ei au mers în fața altarului unde și-au jurat iubire veșnică. Fostul consilier parlamentar și Andreea Mantea au avut o rețaie în urmă cu un deceniu. Înainte să fie cu prezentatoarea de la Kanal D, Andrei Țârdea a fost căsătorit cu modelul Alexandra Bădescu, cu care are și un copil. Andrei Țârdea este de profesie avocat și este fiul omului de afaceri Paul Petru Țârdea, “inventatorul” jocului televizat de bingo. El este un susținător al PSD și este apropiat de fostul secretar de stat Rodica Nassar.