Ioana-Cuzino.net

S-a aflat câți bani câștigă vedetele care participă la Asia Express!

Una dintre vedetele care a avut cel mai mult de câștigat din acest concurs, fără să rămână prea mult timp în competiție, a fost Bianca Drăgușanu, care a participat alături de sora ei.

Chiar dacă primesc doar 1 euro pe zi ca să se descurce în condiții extrem de grele, după ce ies din competiție vedetele încasează sume foarte mari pentru participarea la unul dintre cele mai dure reality show-uri.
Alex Velea și Mario Fresh
Alex Velea și Mario Fresh participă în sezonul 3 al emisiunii

Cea mai câștigată a fost Bianca Drăgușanu, care ar fi primit 20.000 de euro pentru o apariție extrem de scurtă în emisiune, alături de sora ei. Cele două au ieșit primele din competiție.
În condițiile în care câștigătorii au fost răsplătiți, în fiecare sezon, după foarte mult efort și muncă, cu 30.000 de euro.
CANCAN.RO
“Mă cert cu amanta soţului meu”. Bianca Drăgușanu, primele declarații despre despărțire, după agresiunea din public
7 noiembrie 2019

Dorian Popa a ”zguduit” puțin publicul emisiunii, atunci când a declarat că Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, ar fi încasat o mică avere la finalul concursului.
”’Recunoaște că ai luat 100.000 de la Asia!”, i-a spus Dorian Popa fostei sale colege de emisiune. Artista i-a răspuns imediat: ”Asta da! Așa e”.
Filmările pentru show-ul ”Asia Express” sezonul 3 au început de trei săptămâni. Concurenții se află deja pe ”Drumul Comorilor”, cursă ce se va desfășura în Filipine și Taiwan.

Loading...

Vedetele show-ului Asia Express:
cântăreața Nico și fiica ei, Alexandra
celebrul make-up artist Alexandru Abagiu, alături de Vlăduț Radu Nicolae
Alex Velea și Mario Fresh
Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, influencers
Florin Ristei și fratele său, Daniel
Speak și iubita lui, Ștefania
Răzvan Fodor și Chef Sorin Bontea
Maria Buză și Lia Bugnar
Adda și soțul ei, Cătălin Ionuț Rizea

Loading...