Ioana-Cuzino.net

Ruby a creat isterie în mediul online cu ultima fotografie publicată:

Ruby a creat isterie în mediul online cu ultima fotografie publicată. Fanii au taxat-o dur pe artistă.

Ruby ține enorm de mult la imaginea ei. Așa că nu este de mirare că face tot posibilul pentru a avea un loom impecabil. Conștientă de atuurile ei, artista nu ezită să se fotografieze în ipostaze incendiare. Totuși, ultima poză publicată pe contul ei de socializare a creat isterie în mediul online

Îmbrăcată în lenjerie intimă din latex, Ruby a stat la pozat. Însă, lumina din cameră n-a ținut cu artista și le-a creat fanilor impresia că s-ar vedea mai mult decât ar trebui.

Ruby, în lenjerie din latex

Dă zoom la poza! E ceea ce cred eu că e?”, ”De ce ai gaură la chiloți?”, ”Ce scârbos! Ți se vede %#[email protected]#”, ”Nu știu de ce te mai chinui să îți pui lenjerie. Mai bine ai poza goală, că tot pe acolo ești”, ”Nu cred că ai pus poza asta😱… cum se vede la jumătea ta…”, ”Ești prea vulgară în poza asta”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Ruby, despre relația cu iubitul

Ruby are o relație de șase ani cu Robert, însă lucrurile nu sunt deloc roz între ei, ba din contră, se ceartă foarte des și se despart dacă așa simt. Artista și iubitul ei recunosc faptul că amândoi sunt foarte încăpățânați, iar acest lucru le afectează de multe ori relația, însă reușesc de fiecare dată să treacă peste orice ceartă.

„Ăștia puteam fi noi. Suntem mai proști decât alții. O amenințare subtilă, îți bag șuruburile pe gât, ceva finuț, de dumincă după amiază. Suntem vărsători amândoi, încăpățânați amândoi. Tocmai pentru că ne cunoșteam latura asta am avut emoții pentru participarea noastră la „Asia Express’. Nu ne-am bătut, nu ne-am scos ochii. Ne-am despărțit de vreo 2 ori, ne-am despărțit înainte de Asia de multe ori, s-a dus și acasă, după iar s-a întors, după a venit și am plecat eu. Noi ne despărțim categoric, noi nu ne jucăm.” a declarat artista.