Ioana-Cuzino.net

Roxana Dobre a arătat pe stradă tot ce vede doar Florin Salam acasă! Cum a apărut soția cântărețului este de neimaginat | VIDEO EXCLUSIV

Roxana Dobre, după trei nașteri, pare decisă să arate că senzualitatea nu i-a dispărut deloc și că nu a fost degeaba una dintre cele mai curtate fotomodele de la noi din țară.

Mai exact, de curând, paparazzii au surprinsă pe focoasa brunetă, pe stradă, în timp ce aștepta un taxi, apariția fabuloasă a partenerei de viață a manelistului Florin Salam transformând însă momentul într-unul de… ținut minte.

Roxana Dobre a avut, cel puțin la ultima sarcină, suficiente kilograme în plus pentru ca formele ei de fotomodel să pară istorie, mai ales că, timp de câteva luni, focoasa brunetă părea să nu reușească să scape de kilogramele puse pe ea. Doar că, în ultima vreme, eforturile brunetei au dat roade, iar Mai exact, focoasa brunetă arată mai bine ca niciodată. Și, evident, profită din plin de acest lucru, iar dovada a fost adusă de paparazzii.

Astfel, îmbrăcată lejer, în ciuda faptului că afară era cam răcoare, Roxana Dobre a comandat un taxi pe care l-a așteptat în stradă. Și, în momentul în care a apărut mașina care urma să o ducă acasă, Roxana Dobre s-a îndreptat spre taxi de parcă se afla pe podiumul de modă. Cu pași mici, ca și când defila, cu o atitudine de ”fată rea”, Roxana Dobre a dovedit că încă își permite, în ciuda faptului că a născut trei copii, să nu poarte sutien și nici să nu se jeneze că răcoarea de afară îi influența… decolteul.

Roxana Dobre, insensibilă la privirile bărbaților de pe stradă din acel moment și la faptul că e admirată, a urcat în taxi, în spate, așa cum se face, și, fără să dea de înțeles că ar avea chef de vorbă, i-a transmis șoferului unde vrea să ajungă, iar apoi și-a făcut de lucru cu telefonul.

Roxana Dobre şi Florin Salam, relaţie zbuciumată

Relaţia dintre Florin Salam şi Roxana Dobre nu a fost tot timpul una în care să fie totul roz. De altfel, scandalurile dintre cei doi sunt cunoscute în showbiz-ul românesc, dar, de fiecare dată, Florin şi Roxana au reuşit să treacă peste ele, iar acum, de ceva vreme, relaţia lor pare să fie doar ”lapte şi miere”. ”Toată lumea vrea să o îndepărteze de mine, dar nu o să reuşească. Eu, în primul rând, o iubesc. Orice persoană pe care o ţin lângă mine, eu – ca lider, pentru că eu sunt lider, eu dacă spun ceva, înseamnă că îl locul acela sunt lider – nu îmi ţin niciodată persoane lângă mine pe care nu le iubesc. Eu, dacă o ţin pe Roxana, o ţin că o iubesc, Roxana îmi aparţine, e viaţa mea, e mama copiilor mei, e frumuseţea mea”, spunea artistul care, de curând, a anunţat-o că îşi mai doreşte un copil de la ea.