Ioana-Cuzino.net

Roxana de la Puterea Dragostei, mesaj dur pe Facebook

Roxana de la Puterea Dragostei este una dintre cele mai iubite concurente din cadrul emisiunii și își ține la curent fanii în legătură cu tot ce se întâmplă în viața ei.

Roxana de la Puterea Dragostei, mesaj dur pe contul ei de Facebook: „Dacă urăsc ceva pe lume, urăsc mincinoșii și LAȘII”. La cine se referă
Într-un mesaj postat pe contul ei de Facebook, frumoasa concurentă din casa Puterea Dragostei pare a fi foarte supărată și lansează un avertisment către cei care îi vor răul. În mesajul plin de revoltă, Roxana nu spune despre cine este vorba, însă dă de înțeles că situația este una destul de gravă.

În plus, Roxana are grijă mereu să le mulțumească fanilor pentru toată susținerea de care au dat dovadă de fiecare dată.

„Bună seara! Va mulțumesc ca va faceți griji pentru mine și doresc prin aceasta postare sa va spun ca sunt bine, sunt puternica asa cum ma știți și niciodată, nimic nu ma va dobori.
Ma consider o persoana cu coloana vertebrala, un om puternic și cu caracter, care atunci când a avut ceva de spus nu s a sfiit s o facă pe fata și totdeauna am stat dreapta în fata oricărui adversar. N am plecat niciodată capul în fata nimănui, n am atacat niciodată înainte sa fiu atacata și totdeauna m am aparat „la vedere, cu armele pe masa”. Dacă urăsc ceva pe lume, urăsc mincinoșii și LAȘII, oamenii care cred ca s puternici, dar de fapt sunt doar niște ȘERPI care scot capul din gaura lor doar pentru a ataca mișelește și apoi se ascund.
Asa cum v am spus sunt foarte bine în acest moment și aștept doar ȘARPELE sa prindă curaj și sa apară în fata mea, pentru ca șarpele se ascunde acum.
Va mulțumesc din nou pentru grija pe care mi o purtați și va iubesc!”, este mesajul scris de Roxana Buzoiu pe pagina ei de Facebook.

Loading...

Fanii au fost alături de ea și de această dată și i-au scris cele mai frumoase mesaje de încurajare.
„Tu ești o persoana deosebita!!Vei reuși sa treci peste toate obstacolele care ți au ieșit in cale!!Esti un om minunat, te ador!!”, „Tu ești fata puternică, pe care am indragit-o nespus, ma bucur ca esti bine și astept cu nerăbdare să te văd frumoasă și strălucitoare”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Loading...