Ioana-Cuzino.net

Romania a votat PRESEDINTELE pentru urmatorii 5 ani

Românii își aleg președintele pe data de 24 noiembrie 2019. Alegerile prezidențiale pentru al doilea tur în diaspora au început vineri, 22 noiembrie.

Conform datelor de tip Exit Poll, la ora 20:00 se înregistra o diferență de peste 35 % procente între cei doi candidați la alegerile prezidențiale. Diferența este una uriașă și este pentru prima oară când un candidat de dreapta are un așa avantaj față de unul de stânga!

Exit Poll IRES ora 20:00. Klaus Iohannis rămâne președinte încă 5 ani

IRES a prezentat principalul exit poll, iar din el reiese faptul că președintele Klaus Iohannis a mai câștigat un mandat la Cotroceni. Cifrele arată că Iohannis are un procent de 65 % din voturile alegătorilor, în vreme ce Viorica Dăncilă are 34 %. Cifrele acestea au fost vehiculate pe întreaga perioadă a zilei.

Loading...

Exit Poll IRES:

Klaus Iohannis- 65%
Viorica Dăncilă- 35%

Exit Poll ora 19:00. Cu două ore înainte de închiderea urnelor, totul e clar!

Klauss Iohannis nu mai poate pierde mandatul de la Cotroceni, al doilea! Cu două ore înainte de închiderea urnelor, actualul președinte al României a strâns 66 % din voturile românilor. De partea cealaltă, Viorica Dăncilă are 34 %. Aceste cifre sunt prezentate de surse din interiorul PNL. Și cei din PSD recunoscut victoria lui Klaus Iohannis. Mai jos aveți exit poll-urile realizate de ambele partide.

Exit- Poll PNL

Loading...