Ioana-Cuzino.net

Rochia Elenei Ionescu s-a ridicat și s-a văzut tot, la „Neatza cu Răzvan și Dani”

Elena Ionescu a mers la matinalul Neatza cu Răzvan și Dani, de la Antena 1, pentru a-și promova noua piesă „Ce e dragostea?” și a comis o gafă uriașă în direct. Rochia tip sacou a brunetei, care era foarte scurtă, s-a ridicat și s-a văzut tot.

Bruneta pare să se fi reinventat și din punct de vedere vestimentar, căci a reușit să ofere o priveliște pe care niciun bărbat nu o va uita prea ușor. Încă din momentul apariției în platou, sexoasa a reușit să atragă toate privirile, iar apogeul a fost când s-a așezat pe canapea și și-a încrucișat picioarele.
Răzvan Simion și-a acoperit ochii, iar Dani, din platou, striga fără oprire: „Băă, nu mă pot uita în partea aia”.

A divorțat de tatăl copilului
Elena Ionescu și Dragoș divorțau, la începutul lunii septembrie. A fost doar un singur an de căsnicie, iar despărțirea a avut loc la notar, fără tam-tam. S-au înțeles și în privința custodiei copilului…

„Mă simt extraordinar, am o energie foarte bună şi tot ce s-a întâmplat în ultima vreme mi-a dat o energie bună, încredere în mine şi poftă de viaţă. Sunt foarte împlinită. Toate lucrurile se întâmplă cu un scop: ca noi, femeile, să fim mai puternice, să ştim ce vrem de la viaţă… Am ajuns la concluzia că sunt un om foarte norocos”, a declarat Elena Ionescu pentru Antena Stars.
Băiețelul pe care îl are cu Dragoș este „bijuteria” ei! Artista face orice îi stă în putere pentru ca micuţului să nu-i lipsească nimic şi, când ea este ocupată, primeşte ajutorul părinţilor.

„Rostul meu în viaţă a fost să creez o bijuterie de copil pe care îl iubesc şi abia aştept să ajung acasă, la el, pentru că este cel mai de preţ lucru pe care l-am făcut… Nu sufăr din dragoste. Din dragoste suferă oamenii care nu sunt realişti şi care nu-şi acceptă soarta”, a continuat dezvăluirile artista.