Ioana-Cuzino.net

Robert Turcescu l-a demolat pe Alexandru Cumpanasu: “N-a terminat nici macar anul I de facultate, dar preda la facultati. E deja prea multa impostura, nu?”

Nu mai e un secret ca Robert Turcescu l-a demolat pe Alexandru Cumpanasu.

E clar ca Robert Turcescu l-a demolat pe Alexandru Cumpanasu. In prezent, Cumpanasu se afla in prim-plan dupa ce anuntat ca va candida la alegerile prezidentiale, dupa ce si-a facut imagine ca unchi al Alexandrei Macesanu, una dintre victimele lui Gheorghe Dinca. In urma cu cativa ani, Cumpanasu era protagonistul unei povesti controversate, care a fost dezvaluita pe facebook de Robert Turcescu. “Gaseste cineva un curriculum vitae al lui Alexandru Cumpanasu? Ala de la Asociatia pentru Implentarea Democratiei, ala care se chinuie sa faca o emisiune cu ambasadori la Realitatea Tv!, scria Robert Turcescu.

Robert Turcescu l-a demolat pe Alexandru Cumpanasu: „Se da mare specialist”

“Uite care e pontul: o sursa bine informata imi spune ca numitul Cumpanasu n-a terminat nici macar anul I de facultate. Deci n-are studii superioare. Asta nu-i bai ca, deh, tara are nevoie de toti oamenii ei, cu sau fara facultate. Numai ca alde Cumpanasu preda de niste ani buni fel de fel de cursuri pe la Colegiul MAI. Deci? Facem un tic-tac cu „specialistul” Cumpanasu? Later edit: Cumpanasu are contract si la SNSPA si, dupa cum se vede si in captura de mai jos, se da mare specialist si in fata unor minti tinere adunate de liberali la Institutul de Studii Populare. E deja prea multa impostura, nu? Hai cu CV-ul Cumpanasului! Sau n-avem? , mai scria Turcescu.

Robert Turcescu l-a demolat pe Alexandru Cumpanasu: „A fost cineva coleg de facultate cu sus-numitul?”

Se stie ca Robert Turcescu l-a demolat pe Alexandru Cumpanasu. “Anunt pe bune: cautam un coleg de facultate, macar UNUL, al numitului Alexandru Cumpanasu, mare oengist. Nu stim ce facultate pentru ca noi stim ca n-are facultate! Dar stim ca preda la facultati si mai tine si alte nenumarate cursuri, de implementarea democratiei, cum ar fi. Sa revenim insa: a fost cineva coleg de facultate cu sus-numitul Cumpanasu? Daca da, unde, cand, cat timp? Daca nu…”, a mai postat Turcescu.