Ioana-Cuzino.net

Rezultat soc, analizele ADN releva ca tatal Luizei nu e tatal ei biologic. Reactia exploziva a mamei fetei

nformatie devastatoaere in ancheta de la Caracal. Dupa ce au comparat ramasitele din padure cu mostrele ADN prelevate de la mama si tatal Luizei Melencu, anchetatorii au descoperit ca tatal fetei nu este tatal ei biologic. Mama Luizei a vorbit in exclusivitate la Romania TV pe acest subiect si spune ca nu le va mai da anchetatorilor nicio proba ADN.

Desi conform unor informatii pe surse rezultatul a fost comunicat mamei Luizei, careia i se cere o noua proba, Monica Melencu neaga totul.

„Asta suna a santaj din partea procurorilor. Eu am stat 20 de ani cu el si am doi copii. Daca eu stiu ca e tatal biologic al copilului, asta suna a santaj. Eu am aflat de la televiziuni. Pe mine nu m-a sunat nimeni. Eu un alt test ADN nu fac”, a declarat Monica Melencu, la Romania TV.

De asemenea, avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, le aduce acuzatii grave la adresa procurorilor. El a declarat ca procurorii nu au prezentat niciun act Monicai Melencu prin care sa justifice necesitatea recoltarii unor alte probe ADN.

Loading...
Loading...