Ioana-Cuzino.net

Renata, fosta iubită a lui Leo de la Strehaia

Renata, fosta iubită a lui Leo de la Strehaia, a postat niște fotografii incendiare, realizate la un salon din Pitești. În imaginile în care Renata afișează un decolteu generos, cu vedere la ultimul tatuaj sexy, fosta iubită a lui Leo arată demențial.

Relaţia dintre Leo de la Strehaia şi Dana Criminală a fost, încă de când s-a aflat că sunt împreună, una extrem de controversată, brunetă fiind, de fapt, mama Renatei, iubita “Prinţului Ţiganilor” din acea vreme.

Cu toate acestea, Leo de la Strehaia şi Dana Criminală, în ciuda certurilor şi deselor despărţiri şi împăcări, au trecut peste toate tabu-urile sociale şi au rămas împreună. “Nu vreau copii cu Dana, nu mai sunt la vârstă potrivită, dar în rest avem, împreună, tot ce trebuie pentru a fi o familie fericită”, ne-a explicat Leo de la Strehaia.

În altă ordine de idei, schimbările din viaţa Renatei sunt suficient de multe de când nu se mai iubeşte cu Leo de la Strehaia.

Devenită ceva mai discretă decât înainte, bruneta Renata care a înnebunit bărbaţii cu formele ei, chiar dacă s-a afirmat în videoclipurile lui Adi Minune, Cristi Dules sau a altor manelişti celebri, a decis să facă un pas înainte şi a devenit vedeta unui clip al unui artist cunoscut în lumea hip-hop.