Ioana-Cuzino.net

RCS RDS prezintă noile telefoane marcă proprie

RCS RDS prezintă noile telefoane marcă proprie: Digi C2, Digi R2, Digi K2. Totul se petrece la standul companiei de la Go Tech World. Pasionații de comunicații electronice vor putea testa și ceea ce poate să facă tehnologia 5 G utilizând telefoane mobile din gama Xiaomi disponibile în oferta operatorului. Digi Mobil arată pentru prima oară și noua generație de terminale marcă proprie. Digi C2 și Digi R2 vor fi fisponibile chiar de săptămâna viitoare, în timp ce Digi K2, apare de la sfârșitul lunii.

RCS RDS prezintă noile telefoane marcă proprie: Digi C2, Digi R2, Digi K2

Este bine de știut că toate cele trei modele de telefoane mobile marcă proprie beneficiază de un design funcțional mult mai atractiv, dar și de o serie de specificații care îmbunătățesc calitatea percepută a terminalelor, păstrându-și, totodată, una dintre caracteristicile de bază, și anume dual SIM. De altfel, Digi C2, modelul de intrare în gamă, este prevăzut cu un ecran de 6,1”, față de 5,2”, cât avea predecesorul Digi C1.

Noutățile nu se opresc aici – și celelalte două modele din gamă fac saltul la diagonala de 6,3”. Prevăzute cu dual-camera și funcționalități de ultimă oră precum deblocare facială, senzor amprentă digitală, display full-view și waterdrop notch, telefoanele Digi primesc un plus de forță și responsivitate, grație procesoarelor cu performanțe superioare. Digi C2 vine cu 3GB RAM și 32 GB memorie internă și un procesor Quad Core 2Ghz MTK (A22), Digi R2 – 4 GB RAM și 64 GB memorie internă și procesor Octa Core 2Ghz MTK (P22).

Pasionații vor avea parte de surprize uriașe pentru că vârful de gamă, Digi K2, beneficiază de 6 GB RAM și 128 GB memorie internă, de un procesor Octa Core 2Ghz MTK (P70) și de o cameră foto mai puternică (48 MP față de 21 MP, la Digi K1). Cele trei telefoane sunt compatibile cu tehnologiile 3G și 4G și dispun de funcționalitățile VoLTE și VoWiFi, care pot fi accesate pe ambele cartele (dual 4G/dual VoLTE).