Ioana-Cuzino.net

Războiul dintre Bianca Drăgușanu și soțul ei ia amploare! Ce a spus afaceristul despre ziua în care va divorța

Războiul dintre Bianca Drăgușanu și soțul ei ia amploare! Deși unii dintre apropiați încă speră că cei doi vor ajunge la o înțelegere și vor face în așa fel încât mariajul lor să funcționeze, se pare că acest lucru este aproape imposibil. Partenerul de viață al vedetei – cel puțin, în acte – a făcut dezvăluiri teribile. În plus, el a ales să plece din România după

Războiul dintre Bianca Drăgușanu și soțul ei ia amploare

Soțul Biancăi Drăgușanu le-ar fi împărtășit prietenilor un lucru care i-a surprins… respectiv acela că abia așteaptă ziua de 3 decembrie ca să meargă la notar și să se încheie odată pentru totdeauna întreaga poveste.
“Altceva nu îmi doresc, decât să pun capăt”, ar fi mărturisit soțul Biancăi Drăgușanu apropiaților, relatează wowbiz.ro.

De altfel, de curând, controversatul afacerist a acceptat să ofere un interviu în cadrul unei emisiuni în care a făcut declarații tranșante despre separarea oficială care va avea loc la începutul lunii viitoare, dar și despre scurta căsnicie pe care a avut-o cu Bianca Drăgușanu.

Loading...

“Într-adevăr pe data de 3 decembrie vom divorța, am luat decizia de comun acord. Va fi definitiv, indiferent de alte discuții apar pe tema asta. Ne dorim amândoi lucrul acesta. Cred că timp de un an de zile, am cam făcut-o pe ea femeie, am ridicat-o la alte înălțimi decât se aștepta, nu vreau să intru în alte detalii, doar vreau să specific că omul care a dormit la ea în casă să-i spunem doamnei Bianca că ridichiile stau în pământ. Am dormit la ea în casă pentru că așa am căzut de acord, eu aveam casă în București. Eu i-am tratat fetița ca pe un copil de-al meu, o mamă și o doamnă de afaceri nu postează ce postează ea și nu face ce face pentru a-și arăta maturitatea.

Normal că în fiecare cupluri există certuri, la noi fiecare ceartă o cataloga ca fiind foarte violente. Am avut discuții mai aprinse, nu pot să zic că doamna a vrut să sară în fața mașinii, poate a vrut să traverseze strada, eu am prins-o și am tras-o de mână. Am reacționat mereu foarte impulsiv și asta e. Îmi scrie multă lume dacă e adevărat că ne despărțim. Nu mi-a luat pașaportul, a fost o declarație pe care am spus-o în glumă”, a declarat soțul Biancăi Drăgușanu în cadrul emisiunii “Star Matinal de Weekend”.

“Nu mai comentez nimic despre relația care tocmai s-a încheiat, pentru că viața merge înainte, eu sunt un om pozitiv care nu va recurge niciodată la gesturi extreme și care este foarte mândru de realizarările și de deciziile lui. Sunt un om hotărât și, în momentul ăsta, sunt mai hotărâtă ca niciodată să divorțez. Și voi divorța pe 3 decembrie”, a scris recent fosta prezentatoare pe o rețea de socializare.

Bianca Drăgușanu a depus actele de divorț în octombrie

Vă reamintim că Bianca Drăgușanu a depus actele de divorț pe 30 octombrie, iar când l-a anunțat pe partenerul său de viață despre decizia luată, acesta și-a ieșit din minți și a rănit-o grav cu o furculiță. La scurt timp după acest episod violent, câțiva prieteni din anturajul lor au dezvăluit că fosta prezentatoare s-a ales cu o coastă fisurată în urma unor lovituri primite de la al doilea soț.

Loading...