Ioana-Cuzino.net

Răsturnare de situație! Mihai Mitoșeru și Noemi nu au mai divorțat: „Nu am decis ce facem”

Există o fărâmă de speranță pentru mariajul lui Mihai Mitoșeru și al lui Noemi? După ce s-a anunțat, cu surle și trâmbițe, că cei doi divorțează și o iau pe drumuri separate, iată că lucrurile nu mai sunt așa de certe. N-au mers să semneze actele de divorț, iar decizia unei despărțiri definitive nici măcar n-a fost luată încă.

O ceartă mai aprinsă a dus la această ruptură dintre Mitoșeru și Noemi. Ea și-a luat o parte din haine și s-a dus acasă la mama ei. S-au făcut mici reproșuri, iar viitorul relației lor părea unul cert: divorțul. Acesta, însă, se cam lasă așteptat.

Noemi și Mihai Mitoșeru nu au divorțat
Lucrurile s-au mai calmat, iar acum există șanse din ce în ce mai mari ca acest scandal să se termine cu o împăcare. După 13 ani de relație, o despărțire nu vine deloc ușor, așa că cei doi trebuie să se vadă și să discute, la rece, despre viitorul mariajului. Chiar Mihai Mitoșeru a explicat că nu au ajuns la notar, nu au semnat actele de divorț și nici nu este garantat că vor ajunge până în acest punct.

„Nu am mai făcut nimic în ceea ce privește divorțul. Nu ne-am dus la notar, nu am semnat nimic. Ea este în continuare la mama ei, dar nu și-a luat decât câteva haine, restul sunt aici, acasă. În ultima vreme am mai vorbit, dar nu am decis ce facem.

După o relație de 13 ani e greu să iei o decizie. Acum, știi cum e, noi am avut o ceartă, ea a plecat la mama ei, oamenii la nervi spun multe lucruri. Dar e o relație lungă și trebuie să ne gândim bine ce facem pe viitor. La un moment dat ne vom întâlni ca să vorbim, să avem o discuție serioasă despre asta. Și eu și ea muncim foarte mult, avem un program infernal, și a fost greu să gestionam și relația”, a spus Mihai Mitoșeru, pentru VIVA!