Ioana-Cuzino.net

Raluca Podea si Brigitte Pastrama, scandal la Masterchef

Emotiile si conflictele au atins cote maxime cand in bucataria MasterChef, cand Brigitte si Florin Pastrama au fost prezenti in platoul emisiunii, in editia de joi seara si le-a cerut concurentilor sa le gateasca. Printre acestia s-a aflat si Raluca Podea, fosta iubita a lui Florin Pastrama si rivala brunetei.

“Bine v-am gasit! Sunt atat de fericita ca astazi ne aflam aici si avem onoarea ca sa gatiti pentru noi si pentru invitatii nostri. In momentul in care am auzit ca voi veti gati pentru noi, ne-am simtit fericiti. Chiar vrem sa vedem cat de inventivi sunteti. Eu sunt cu pestele, el este cu vita“, a spus Brigitte Pastrama.

Daca la inceput fosta logodnica a lui Florin Pastrama nu a mai vrut sa gateasca, ulterior Raluca Podea a fost auzita spunand: “Verde de Paris iti pun, direct. Le pun otrava in mancare. Ah, ce ipocrita poti sa fii!”, comenta Raluca Podea, in timp ce Brigitte vorbea.

“Ma sochez, nu mi-am facut niciodata vreun gand ca ei vor ajunge sa stea in aceeasi incapere cu noi. Eu nu mai gatesc, va pup! Fiecare dintre ei avea pe cineva acasa, mi se pare penibil sa incerci sa iesi in fata, sa fii bagat in seama, doar de dragul de a epata. Nu, mi se pare ca esti josnica! Am alergie cand o aud pe asta cand vorbeste, plec de aici, imi provoaca sila, astazi voi sta“, a declarat Raluca Podea.

Raluca Podea a povestit atunci cand a pasit pentru prima data in platoul emisiunii, greutatile prin care a trecut in ultimul an. Se pare ca blondina a suferit atat de mult incat a decis sa ramana singura.

„Am avut un an destul de greu, foarte dificil pentru mine. Am avut o relatie, am fost foarte dezamagita, s-a terminat brusc. El (n. red. este vorba despre Florin Pastrama)a decis sa mearga la un show de televiziune, acolo s-a indragostit, eu asteptandu-l acasa. (…). Cred ca asta mi-a fost sortit si prefer sa raman singura”, a povestit Raluca Podea.