Ioana-Cuzino.net

Publicăm filmările unice

In urmă cu câteva ore v-am prezentat, în premieră, AICI, amănunte șocante despre mega-scandalul din showbiz-ul românesc dintre Bianca Drăgușanu și soțul ei. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate națională, filmările unice cu momentul în care Alex Bodi o agresează pe blondină. Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional!

În imaginile ce sunt prezentate, în exclusivitate, se vede destul de clar cum, în jurul orei 23.30 Bianca Drăgușanu și Alex Bodi părăsesc luxosul restaurant din zona Herăstru și se îndreaptă destul de agitați spre parcarea localului.

După ce au parcurs doar câțiva pași, de la ieșirea din local până-n parcare, musculosul o agresează pe Bianca. Imediat după ce este lovită de soțul ei, Bianca încearcă să riposteze și se agață de acesta. Cum este un bărbat plin de mușchi, Alex Bodi reușește cu ușurință să o ia pe soția lui pe sus și să se îndrepte spre ieșirea din parcare.

Chiar dacă erau înconjurați de prieteni și de alți clienți ai localului, cei doi se pare că n-au ținut cont de nimic și potrivit zicalei populare ”și-au spălat rufele în public”