Ioana-Cuzino.net

Prognoza meteo pentru joi, 31 octombrie 2019

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru ziua de joi, 31 octombrie 2019 și lucrurile nu stau deloc roz. Temperatuile vor continua să scadă și precipitațiile își vor face loc în majoritatea zonelor țării. Valorile termice vor fi cuprinse între -1 și 10 grade Celsius.

Prognoza meteo pentru joi, 31 octombrie 2019. Temperaturile continuă să scadă
Vremea continuă să se înrăutățească și mâine, 31 octombrie. Temperaturile nu vor deăși 10 grade, iar precipitațiile abundente vor fi prezente pe tot terioriul României în orele care urmează. În nordul Moldovei, sudul Olteniei, Banat, Crișana și Maramureș, precipitațiile vor fi însoțite de intenfsificări majore ale vântului.

Valul de aer polar va păsări țara noastră la finlalul săptămânii, însă până atunci trebuie să ne confruntăm cu vremea rece și ploioasă. Nici în București lucrurile nu sunt grozave. Cele mai mari temperaturi nu vor depăși 7 grade celsius. Vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 24 km/h, în vreme ce umiditatea va atinge pragul de 94%.

În Iași temperaturile se vor situa între -1 și 7 grade Celsius și cerul va fi parțial senin. Vântul va sufla slab până la moderată în această regiune, iar umiditatea va atinge pragul de 58%.

Loading...

În Constanța temperaturile se vor situa între 8 și 10 grade, iar ziua va fi poioasă și cerul noros în cea mai mare parte a zilei de mâine. Umiditatea atinge pragul de 86% în această regiune.

În Cluj Napoca șansele de ploaie sunt foarte mari, iar temperaturile maxime nu trec de 8 grade Celsius, în timp ce minima va fi egală cu 1 grad. Umiditatea este de asemenea ridicată ș poate ajugne chiar și până șa 80%.

Când încep ninsorile
Prima zapadă de anul acesta va fi ca de obicei la munte. Deși a mai nins și la începutul toamnei, adevarata iarnă s-a instalat de marți la altitudini de peste 1800 de metri unde se anunță lapoviță, ceață densă, dar și ninsori abundente.

Loading...