Ioana-Cuzino.net

Primele imagini de la botezul lui Iris

Zi cu emoții pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Are loc botezul lui Iris, cea de-a doua fetița a cuplului.

Pentru invitații de seamă care s-au bucurat alături de fericiții părinți și de fiica pe care o creștinat-o azi, a fost adus un tort ornat cu flori. Cu bebelușul în brațe, frumoasa mămică a zâmbit fericită și a ciocnit un pahar de șampanie cu cei care i-au fost alături în aceste momente și alături de care a creat amintiri superbe.

De la evenimentul pe care frumoasa Gabriela Cristea și soțul ei l-au organizat pentru fiica lor, Iris, nu au lipsit ursitoarele care i-au urat micuței o viață plină de bucurii.
Play Video

La petrecere și-a făcut apariția și Diana Bișinicu, fiica Gabrielei Cristea și a fostului ei soț, Marcel Toader.

Dansul Gabrielei Cristea cu Tavi Clonda a fost unul dintre cele mai emoționante momente ale serii! Cei doi părinți sunt în al nouălea cer înconjurați de familie și prieteni care se bucură alături de ei.

Gabriela Cristea și-a răsfățat invitații cu un candy bar cu deserturi pe gustul fiecăruia dintre invitați. Cu siguranță divele prezente la grandiosul eveniment au uitat, cel puțin pentru o seară, de dietă.

Adelina Pestrițu este, ca de fiecare dată, o apariție de senzație! Poartă o rochie strălucitoare, cu paiete și un turban din același material. Vedeta a primit mii de aprecieri în mediul online și, cu siguranță, și de la cei prezenți la fabulosul eveniment.